Wat vinden onze bezoekers van Hèt Sportcentrum?

Natuurlijk wil je weten wat anderen van onze sportcentrum vinden. Lees hier hoe we worden beoordeeld. Laat ook anderen weten wat je van ons vindt en beoordeel ons.

zeer leuke sfeer, gezellige mensen, leuk om bij jullie te sporten, altijd welkom voor vragen bij jullie, gewoon een leuke sportschool waar je altijd vrolijk ontvangen word al dan niet met een bakje koffie of thee

Stefanie Hofman van Poelvoorde

mijn beoordeling na een maand lid te zijn is een 9

Rene Oost

Leuke sfeer, ook tussen jong en oud

Anoniem

Ik ga met plezier naar de sportschool.

Joukje Krol

Fijne sportschool met goede begeleiding!

Anoniem

Ik heb het prima naar mijn zin en kan sporten zoals ik het graag doe.

Margo de Leeuw

Erg vriendelijk personeel, goede begeleiding. Heel gemoedelijke sfeer.

Riekie Schnoor

Een fijne sportschool met een laagdrempelige en gemoedelijke sfeer. Ruime keuze uit apparaten en zeer gemotiveerde instructeurs die alle tijd voor je nemen, meedenken en een oogje in het zeil houden voor het geval je een oefening niet helemaal goed doet. Echt top kwaliteit!

Jouke Breitsma

Het is een leuke sportschool met goed personeel. Vooral de oudere medewerkers helpen je waar nodig. Het jongere personeel staat veel te kletsen met vrienden. Dat komt wat onprofessioneel over.

Susanne Edema

Leuke gezellige sportschool!

M. Bos

Een leuk, gezellig sportcentrum met voor ieder dat wat nodig is

Jacco Boersma

Hele fijne lessen!

Anoniem

Het begin doet plezierig en ongedwongen aan

Gerard Dekker

Gezellige sportschool met voldoende mogelijkheden

Anoniem

Er is goed geluisterd naar mijn vraag en een uitstekende inschatting gemaakt van het niveau waarop ik zou kunnen beginnen. In het begin waren de adviezen niet altijd eenduidig c.q. afhankelijk van wie het advies gaf maar wel altijd nuttig. De sfeer is ontspannen, gezellig en persoonlijk. Fitness is voor mij nog steeds iets dat gewoon moet maar op deze manier is het ook nog leuk. Je wordt goed begeleid en aangemoedigd maar ook afgeremd als je te enthousiast wordt en maar dat niet in het belang van je gezondheid is. Kort samengevat: top sportcentrum met top eigenaren.

Pieter Schram

Heerenveenseweg 3 8421 PJ Oldeberkoop - E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. -  0516-451541

MulderMedia, onweerstaanbare websites