Over ons

ONS DOEL IS NIET OM HET GROOTST TE WORDEN..

EN HET MEEST TE VERDIENEN, MAAR OM ER VOOR TE ZORGEN DAT MENSEN LEKKER(DER) IN HUN VEL ZITTEN

Fred Ernst: Op hele vroege leeftijd begon ik met Judo in mijn geboorteplaats Hilversum. Waar ik ook op mijn 12e jaar al ging boksen. Ik maakte kennis met karate, tae kwondo en kickboxing. Na wat aardige resultaten beëindigde ik mijn wedstrijdcarrière met een prachtig gevecht in Thailand. De passie voor sport bleef echter bestaan en uiteindelijk werd ik aangenomen bij Gymnasion in Heerenveen. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en ik startte samen met mijn werkgever een “low-budget” fitnesscentrum FidNuZ (nu Easy Active ) op 500 meter afstand van Gymnasion/Sportstad Heerenveen. Toch bleef de drang om een sportcentrum helemaal zelf neer te zetten. Toen de mogelijkheid zich voor deed om echt iets goeds neer te zetten, waar ik mijn eigen ideeën helemaal in kwijt kon, besloot ik de in Oldeberkoop te starten met Hèt Sportcentrum. Samen met mijn echtgenote Angenieta die helaas haar topsportcarrière (voetbal) heeft moeten afbreken wegens een ernstige blessure, opende we in 2011 Hèt Sportcentrum in Oldeberkoop. Nu na bijna 10 jaar is het mooi om te zien dat we grote stappen hebben gemaakt en vanaf het begin onze doelen hebben kunnen waarmaken.

 

GROTER, GOEDKOPER EN TOEGANKELIJKER

Dat Hèt Sportcentrum anders is dan andere is wel duidelijk. Alleen al omdat het streepje op “Hèt” de verkeerde kant op staat. De grondslag hiervoor is eigenlijk de vraag “Hè” ? (van je blijft je verbazen). Zo is het veel groter dan je denkt, het is veel goedkoper dan je denkt en het is vooral veel toegankelijker dan je denkt.

Hèt Sportcentrum is een echte “club”. Je wordt er lid van en wordt niet financieel “gestraft” als je vaker dan 1x p.w. gebruik wilt maken van de faciliteiten die Hèt Sportcentrum te bieden heeft.

Zo’n 10% van onze leden hebben als doel om groter en breder te worden. In andere centra zie je dat deze groep moeilijk samen kunnen trainen met de overige leden. Dat is bij Hèt Sportcentrum geen enkel probleem deze doelgroep heeft namelijk een eigen krachthonk om zich uit te leven op een scala van echte “old school” krachttoestellen.

LID WORDEN

Als je lid wordt bij Hèt Sportcentrum, zul je merken dat je je snel thuis voelt in de club. Standaard starten we met een intake waarin we vaststellen of er eventueel zaken zijn waar we rekening mee moeten houden zoals beperkingen of medicijngebruik, eventueel in overleg met een fysiotherapeut of een voedingsdeskundige.

We maken direct een schema zodat je aan de slag kan.

Bij Hèt Sportcentrum is er tijdens de aangegeven uren altijd iemand op de werkvloer die je graag helpt met de uitvoering van je oefeningen.

Na het opstellen van een trainingsschema maken we direct een afspraak voor een fittest en 2 weken na je start loopt er een instructeur met je mee om te kijken of er geen foutjes is de uitvoering van de training zijn geslopen.

6 weken na je start houden we je schema tegen het licht en passen het aan en dat herhalen we iedere 6 weken.

GROEPSLESSEN

Ondanks dat Hèt Sportcentrum een echte Fitnessclub is, is het ook de mogelijkheid om deel te nemen aan groepslessen in de fantastische aerobiczaal waarover de club beschikt.

Er wordt een scala aan lessen gegeven zols Power, High Intensity Interval Training en diverse vormen van Pilates en Yoga. (Groepslessen gaan bij uitval per definitie niet door).

Ben je een fanatieke groepsles volger maar past het een keer niet in je schema dan kun je altijd nog gebruik maken van het digitale alternatief op alle tijden dat de zaal vrij is of ondemand thuis of op het werk.

Kennismaken? Vraag hier je gratis proefles aan.

Wij kunnen wel zeggen dat het in Hèt Sportcentrum altijd gezellig is en dat we deskundig personeel hebben, maar waarom ervaar je het niet zelf? Vul dus je gegevens in en we nemen contact met je op!
LET OP: De Gratis Kennismakingsles is beperkt beschikbaar

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.