Groepslessen

Zie hieronder welke groepslessen wij allemaal aan bieden
Callanetics is een freestyle les dat wil zeggen dat u iedere les iets anders kunt verwachten. Een eenvoudige warming up blokje low-impact aerobic (zonder springen) op inspirerende muziek.
Een groep van mannen en vrouwen nemen deel aan onze motiverende groepsles bij fitness in Jubbega.
Club Power is een 50 minuten durende fitnessworkout waarbij met behulp van een stang en gewichten alle spiergroepen aangepakt worden. Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau trainen.
CYCLE is een heerlijke 45 minuten interval training met een twist van een professionele wielertraining. De opzwepende muziek en de motiverende coaching sleept je door de training heen.
Een mooie allround les waarbij 20 minuten spinning wordt afgewisseld met een circuit van TRX Basis oefeningen.
Een kei zware interval les geschikt voor getrainde sporters zonder blessures die kapot kunnen en willen gaan.
Intensieve Yoga is een Body & Mind groepsfitnessles. Deze les maakt gebruik van het traditionele Yoga en Tai Chi. Onderdelen van Club Yoga zijn: gecontroleerd ademhalen, flexibiliteit, statische kracht, concentratie en meditatie.
Pilates is een bewegingsmethode die ontworpen is om het lichaam in evenwicht te brengen. Pilates is een uitgebreid systeem van specifieke oefeningen die uitgevoerd worden op een oefenmat.
Groep jonge vrouwen oefent in een zaal Yoga in Assen
De power yoga bij Het Sportcentrum is een gemaakte les door ClubJoy. ClubYoga® is een groepsfitnessprogramma gebaseerd op oosterse ontspanningsoefeningen uit de Yoga en T'ai chi.
Is een rustgevende yogavorm, waarin we starten met mediteren. De start meditatie is gericht op ademhaling en mindfulness. Na deze meditatie gaan we naar yogaoefeningen, die variëren van rekken- en strekken, hormoonhuishouding, flexibiliteit en lenigheid.
De Valpreventie cursus die bij Het Sportcentrum wordt gegeven is "In Balans". Deze cursus is geschikt voor ouderen die in ieder geval 50 meter zonder hulpmiddelen kunnen lopen.
De kickbox zaal in de sportschool het sportcentrum Oldeberkoop waar ook mensen van Oosterwolde welkom zijn
De houdingen die je bij deze vorm van yoga aanneemt zijn vooral gericht op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten; ze rekken dieperliggende spieren en maken het bekkengebied los.

Gelijk een proefles aanvragen, vul je gegevens hieronder in!

Kennismaken? Vraag hier je gratis proefles aan.

Wij kunnen wel zeggen dat het in Hèt Sportcentrum altijd gezellig is en dat we deskundig personeel hebben, maar waarom ervaar je het niet zelf? Vul dus je gegevens in en we nemen contact met je op!
LET OP: De Gratis Kennismakingsles is beperkt beschikbaar

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.